Bogbloggertræf 2016!

Sidste lørdag (den 24. september) drog vi begge til Bloggertræf i Aalborg –  noget vi havde set rigtig meget frem til, både fordi vi er forholdsvis nye bloggere, og derfor ikke rigtig har mødt så mange andre bloggere eller været med til sådanne arrangementer før – men også fordi vi har set indlæggene fra sidste år, og det gjorde os bare så excited! Hele dagen så jo ud til at blive spækket med gode oplevelser. Vi har dog ikke taget så mange billeder da vi fokuserede på at lave videoer til vores YouTube- kanaler (se her og her)

Dagen startede ud med at vi mødtes på Aalborg busterminal, og bagefter tog til Aalborg Storcenter, da Kristines lillebror, Kasper, skulle have et par benskinner (og det skulle bare være nu!), men vi sad dog bare og drak kaffe på Starbucks og spillede Bezzerwizzer. Af det lærte vi, at vi samlet set ikke er gode til hverken politik eller sport. Da klokken var omkring 11:30 rullede vi ud til Universitet hvor træffet blev afholdt. Og… vi blev sat af det forkerte sted, men vi endte dog med at finde vej alligevel.

dsc_9390DSC_9306.JPG

Da vi kom ind stod “Skyriel” skrevet af Lene Dybdahl smilede til os på bordene. Det gjorde os begge vildt glade, da det er en bog, vi begge har hørt så meget om. Så gik træffet ellers igang, og efter introduktionen kunne vi ligeså stille gå i gang med at spise. I år skulle fire forfattere også besøge træffet (Nanna Foss, Pernille Vørs, Nick Clausen og Marie-Louise Rønning), men udover det, skulle der også komme en hemmelig gæst. Den hemmelige gæst/forfatter blev afsløret ved, at vi skulle pakke forfatterens bog op, som var pakket så fint ind, og lå rundt omkring på bordene. Under gavepapiret lå “Ravnenes hvisken” (som er anmeldt her), og kort efter kom Malene Sølvsten smilende ind af døren. Hun blev interviewet af Irene og hun fortalte bl.a. om hvordan hun egentlig bare skrev Ravnenes Hvisken som en overspringshandling, og ikke regnede med at bogen en dag skulle blive udgivet. Bagefter kunne vi spørge Malene spørgsmål samt få vores eksemplar signeret, hvilket Kristine var ret så glad for, eftersom hun havde efterladt hendes eksemplar derhjemme.

dsc_9355Dagen fortsatte med en lækker bookiebag med blandede bøger fra træffets sponsere, og efterfølgende var der en konkurrence, hvor de tre værter (Irene, Simone og Michelle) udtrak navne fra en skål. Kristine var så heldig at vinde Nick Clausens bog “Drømmeland”, mens Josefine måtte sidde tilbage og være vildt trist over, at hun ikke vandt Nanna Foss’ to Spektrum bøger, som også var up for graps. MOVING ON! Efterfølgende var der signeringer hos de fire andre forfattere, og en fantastisk kage (fra Eva’s Kagerier), der må have følt sig som en celebrity på den røde løber, for NØJ hvor gik folk amok med deres kameraer og blitzer!

Skærmbillede 2016-10-01 kl. 19.19.19.png

På træffet kom også oversætteren Mie Møller Nielsen fra Dreamlitt, og fortalte om det at være oversætter, og hvor svært det engang imellem er – især det med opfundende navne og steder, samt at man faktisk skal være bedst til sit eget sprog for at oversætte bøger – hvilket var utrolig spændende at høre om. Mie har oversat to af Brandon Sandersons’ bøger, nemlig “Stålhjerte” og “Ildkamp” og hun er lige nu igang med at oversætte den tredje bog i serien.

Klokken var ved at blive mange, og træffet var snart slut, så vi begyndte begge at begynde at tænke på at tage hjem, da der pludselig kom endnu en overraskelse. Et forhæng blev trukket fra og viste os alle sammen ENDNU en bookiebag med flere dejlige bøger, alle sponsoreret af forlag. Dette fik pulsen op hos alle, og man skulle tro at det var ‘The Hunger Games’ og at det galt om at få fat i det bedste våben inde i Overflødighedshornet, for alle var hurtigt på benene og rettet mod det samme mål: bøgerne!

dsc_9405dsc_9353

Vi havde godt vidst, at vi ville få mange bøger, men ikke SÅ mange! Så at få omkring 16 bøger pakket ned i én Fjällraven taske er en smuuule svært – jeg (Josefine) taler af erfaring. Dette var så afslutningen på en sygt hyggelig dag med søde bloggere, venlige forfattere, flotte bøger og lækker mad. Vi vil gerne sige tak til Irene, Simone og Michelle for at lade os deltage i træffet, og selvfølgelig også en stor tak til alle sponsorene, som er følgende:

Bog & Ide AalborgDreamLittForlaget FacetGads forlagGyldendalJentasLindhardt og RinghofNicole Boyle RødtnesPlusbogPolitikkens ForlagRosinante & CoStorytelTurbine, TellerupDansk bibelselskabLotte PetriMarie-Louise RønningNick ClausenPernille Vørs, Nanna Foss og Evas kagerier

dsc_9343

Se frem til vores haul videoer, der kommer ud i løbet af ugen!

Skrevet af Kristine & Josefine

Reklamer

2 meninger om “Bogbloggertræf 2016!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s