Vores stjerner

Som I nok har opdaget efterhånden, så giver vi bøgerne, som vi anmelder, stjerner fra 1-5, sådan I får et hurtigt overblik over, hvad vi egentlig synes om en bog. Men hvad betyder de forskellige stjerner? Det er jo meget forskelligt, fra blog til blog, så her er lige et kort indlæg om, hvad de forskellige stjerner betyder:

stjerner_lush

1 stjerne: Dårlig

En bog, hvor ingenting spiller. Hverken handlingen, karakterene, sproget eller noget helt fjerde. Bogen blev kun læst færdig, fordi vi følte os tvunget, eller fordi vi var for langt til at give op. Ikke en bog, der anbefales.

2 stjerner: Nogenlunde

En bog, vi havde nogle problemer med – om det så var handlingen, karakterene, sporget eller noget helt fjerde – men der var trods alt, nogle faktorer, der spillede. Bogen var okay, men ikke en bog vi nødvendigvis, vil anbefale.

3 stjerner: God

Bogen var god, men vi har læst bedre. Der var nogle ting i historien, der ikke funkede, men de ting som gjorde, gjorde virkelig bogen spændende. Desværre trækker de mindre gode ting ned, sådan at vi lander på 3 stjerner. Bogen kan stadig anbefales, da de bedre elementer gør, at bogen samlet set er god.

4 stjerner: Meget god
En bog med mange gode elementer, som virkelig spiller. Dog kan der være ting, der bare bliver ved med at poppe op, eller som vi bare ikke kan glemme er der. Vi anbefaler den selvfølgelig, da det er minimale ting, der gør, at den får 4 stjerner.

5 stjerner: Fantalastisk
Virkelig en spændende bog, med godt sprog, en spændende handling og dejlige karakterer. Forfatteren fik formidlet historien, sådan det hele gik smooth, og man bare fløj igennem bogen.

6 stjerner: Helt speciel
6 stjerner gives kun til bøger, som vi ikke helt kan give slip på og som sidder dybt i os. En bog, som er re-readeble, som vi anbefaler til alle i vores omgangskredse, og vi hele tiden kan snakke om. En bog med et fantastisk sprog, relateble karaktere, og med en gennemtænkt handling, som vi ikke kan sætte en finger på. En bog, der forevigt vil være i vores hjerter, og helt klart også på vores “Top 20 liste”. En sådan oplevelse, sker ikke så tit, så derfor gives der kun 6 stjerner til virkelig få bøger.

Vi håber det gav lidt klarhed – god dag til jer derude!

skrevet af Josefine & Kristine

 

 

2 meninger om “Vores stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s