“After – Mødet” (After #1) af Anna Todd

dsc_0395.jpg

Titel: After: Mødet
Originaltitel: After
Forfatter: Anna Todd
Serie: After
Nummer i serie: 1
Forlag: People’s Press
Sprog: Dansk (org. engelsk)
Udgivelsesår: 2015
Antal sider: 582
Antal stjerner: 4,5/5

Hello lovlies! Hvilken YouTuber er det lige den intro tilhører…? Det kan jeg altså ikke huske, nå men, hej alle sammen. I denne uge har i fornøjelsen af at læse et review af bogen “After” af Anna Todd. Og nej, ligesom alle andre anmeldelser på denne blog, så er det spoiler free. Jeg er fornylig blevet færdig med at læse den fjerde bog, og var lige i humør til at snakke lidt om denne serie, so here we go!

I bogen følger vi den 18-årige pige Tessa Young, der er en freshman på Washington Central University (WCU). Hun er hvad du vil kalde en “good girl”: hun får gode karakterer, har en dejlig kæreste og har planlagt sit liv ned til mindste detalje. Men alting ændres pludseligt, da hun flytter ind på hendes sovesal, hvor hun møder en pige ved navn Steph: en rødhåret, tatoveret, vild person, der elsker at feste og drikke. Hvilket er stort set det modsatte af Tessa. Steph har mange venner, der  – ligesom hende – har tatoveringer, kan lide at feste og drikke. En af dem hedder Hardin Scott (Harry Styles i den oprindelige fanfiction). Han er en uhøflig, regelbrydende, tatoveret – men stadig ret flot – fyr, der lader til at hade Tessa fra deres første møde. Til en fest finder Tessa sig selv i Hardins værelse, med en fuld og sovende Steph. Dette fører til et skænderi mellem hende og Hardin, der derfra er starten på deres forhold, og Tessa finder sig fanget mellem sit nye og gamle jeg. Hvem skulle hun dog vælge? Hendes gamle kæreste, Noah eller den spændende Hardin, der aldrig har haft et langvarigt forhold på grund af hans uhøflige tilnærmelser og dårlige sociale færdigheder. Venskab, jalousi, skandaler, sex og meget mere, er hvad du kan forvente dig af ‘After’ – og intet er “under detaljeret”.


Jeg. Elsker. After. Oooooh my God! Det er bare sådan en god YA-bog, med fantastiske karakterer, forhold og chokerende plot twists.

Forholdet mellem karaktererne er fantastisk, og du kan virkelig føle smerten, lykken og overraskelsen, som de alle sammen går igennem, mens man læser bogen. Især forholdet mellem Hardin og Tessa, er virklig godt og har en fantastisk opbygning, som bygger sig op sammen med en spændingskurve, der aldrig falder. Det føles ægte, da det hele ikke er en dans på roser, og Anna Todd er virkelig god til at dræbe den illusion om, at alle parforhold skal (og er) perfekte – og samtidig er hun gode til at lade modsætninger mødes. 

Bogen er ret lang med 97 kapitler, der er spredt ud på 582 sider, MEN man flyver lige igennem dem, da historien er så god og spændende, og man kan virkelig bare ikke ligge den fra sig. Plus det er den næst-korteste i hele serien, så det siger en del.

Jeg vil dog give en trigger warning, for dem der har det svært med druk, indtagelse af stoffer og detaljerede sexscener, da dette alt sammen er noget, der optræder både i denne bog, men også i serien generelt. Derfor vil jeg sige, at du skal være over de 14-15 år, før du begynder at læse denne bog.

 

Skrevet af Josefine

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s