“Fangirl” af Rainbow Rowell

 

Cath og Wren er tvillinger og har altid holdt sammen, men da de tager på college begynder Wren at tage mere afstand til Cath. De har lige siden de var små været kæmpe fans af bogserien “Simon Snow”, som de begyndte at skrive fanfiktion da de blev ældre. Det har Wren dog overladt helt til Cath, der er forfatter til kæmpesuccesen “Carry On”. På college er Cath meget alene og kæmper med at finde sig tilrette, og blandet med bekymringen om deres mentalt syge far, finder Cath kun tryghed i Simons verden. Men er der plads til Simon i hendes nye college liv?


Titel: Fangirl
Originaltitel: Fangirl
Forfatter: Rainbow Rowell
Serie: Stand alone (på en måde…)
Forlag: Gyldendal
Sprog: Dansk (org. engelsk)
Udgivelsesår: 2016
Antal sider: 472
Antal stjerner: 4/5

Dette var et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget

 

Jeg havde store forventninger, da jeg har haft den her bog på min TBR i så lang tid. Og jeg må sige at det var blandede følelser jeg sad tilbage med, da jeg havde læst den sidste side. Sådan generelt var jeg virkelig vild med starten og midten, men de sidste 150 læste jeg med lidt blandede følelser. Først og fremmest er jeg smule ked af den fyr hun – Cath – endte op med at være sammen med. For mig, tror jeg det havde været federe hvis hun var gået ud af bogen som single og så troede jeg heller ikke rigtig på deres kærlighed. Den virkede ikke så dyb, ikke fra hendes side i hvert fald. Og jeg ved godt det er meningen hun skal være sådan helt akavet og tilbageholdende, men ah… der var nogle passager hvor jeg var sådan helt “please don’t”. Jeg så heller ikke behovet for at hun skulle have en kæreste. Hun klarede sig fint uden, for hun er en meget stærk karakter.

Jeg kunne se rigtig meget af Cath i mig selv, da jeg også selv skriver fanfiktion og det var også en af grundene til jeg gerne ville læse bogen, da en stor del af mit liv har været fanfiktion, og det at gå så meget op i en bestemt person og deres liv. JEg synes det blev portrætteret super godt og der var mange steder hvor jeg kunne nikke genkendende til det Cath oplevede eller overvejede. Rainbow Rowell havde sat sig meget ind i det og det synes jeg var mega fedt, da det spiller en meget stor rolle i bogen og ikke bare bliver nævnt her og der, at hun skriver, men at vi får lov at læse det hun har skrevet, både i form af de uddrag der i bogen, men også bare det, at der nu er udgivet bogen “Carry On” som er Caths bog (i princippet).

Jeg tror Levi – hendes roommates kæreste – var min yndlingskarakter. Han var et meget friskt pust til historien og man kunne altid regne med en vittig kommentar fra ham, som gav rigtig meget til bogen. Der var steder hvor jeg selv sad og grinede eller smilede over hans opførsel.

Skrivestilen var meget flydende og passede godt til dens YA-publikum. Jeg mødte også Rainbow Rowell på Herlufsholm Bogmesse i år og hun er så skøn en kvinde. Utrolig humoristik, vildt sød og meget karismatisk og passioneret. Hun fortalte om alle de projekter hun havde gang i og også om hendes udgivne værker med så meget passion at man bare havde lyst til at gå ud og købe hendes bøger og læse dem med det samme. Hun bragte historierne til live bare lige ved kort at fortælle om dem og deres plot og karakterer. Utrolig fedt at opleve og efter at have mødt hende og læst Fangirl kan jeg ikke vente med at komme i gang med “Carry On”.

 

Skrevet af Josefine

Tusind tak til Gyldendal UNG for at have tilsendt mig bogen! Klart en ny yndlingsbog

Mere om bogen
Køb den her: http://www.gyldendal.dk/produkter/rainbow-rowell/fangirl
Læs mere: https://weloveya.dk/titel/fangirl/
Se min video anmeldelse: https://www.youtube.com/watch?v=8EcarZTqrIs

Find Gyldendal · UNG
Instagram: https://www.instagram.com/gyldendalung/?hl=da
Facebook: https://www.facebook.com/gyldendalung
Hjemmeside: https://weloveya.dk/

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s