“Askeprinsen” af Erin Watt

 

Reed Royal har alt – udseende, status og penge. Pigerne på hans skole drømmer om at date ham, alle fyrene vil være ham, men ingen andre end hans familie, har før rigtig betydet noget for Reed. Det var indtil at Ella Harper kom ind i hans liv.

Hvad der begyndte som afgrundsdyb modvilje rettet imod sin fars nye myndling forvandlede sig til kærlighed.

Men Reed har hemmeligheder, Ella ikke kender til. Og da Ella finder ham i en kompromitterende situation med hans fars ekskæreste, vender hun ham ryggen. Og i takt med at afsløringerne vælter frem, ramler Reeds verden sammen.

Ella vil ikke have noget at gøre med ham længere. Hun siger, de kun vil ødelægge hinanden.

Hun kan meget vel have ret.


Titel: Askeprinsen
Originaltitel: Broken Prince
Forfatter: Erin Watt
Serie: Royals
Forlag: Flamingo
Sprog: Dansk (org. engelsk)
Udgivelsesår: 2017
Antal sider: 286
Antal stjerner: 4/5

Dette var et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget

 

HO-LY SNITZEL! Skete det lige det der?! WHAT THE FUNK?!

Jeg har været så fanget af denne bog, at jeg ikke har taget et bad i tre dage. Jah, vær glad for jeg ikke skal fortælle dig mine tanker om bogen face to face. Man bliver virkelig opslugt af denne “verden” (det kan man vidst godt kalde det), personerne og alt det drama og sh*t der går ned. Bogen starter præcis dér hvor bog ét stoppede, faktisk starter den ca. en halv time før bog 1 slutter. Vi spoler nemlig tilbage så vi får Reeds side af historien, for ja, vi følger Reeds synsvinkel i denne bog *intense clapping*. Ikke det hele *suk*, men noget af den og I’M HERE FOR IT. Det var meget federe og jeg var faktisk lidt træt af, at vi ikke fik hele bogen fra hans synsvinkel. Men det er vel for spændingens skyld (i hvert fald til sidst – ork satan!).

DSC_0682.JPG

Mine tanker om Jenn Frederick og Elle Kennedys samarbejde har ikke ændret sig overhovedet. Jeg synes de har skabt en meget velskrevet bog og historie, som har så meget kød på sig, at man bare vil have mere og mere. Sættet af karakterer er alle så veludviklede og har alle hemmeligheder, som man som læser bare vide. Selvfølgelig holder de igen, og giver ikke for meget væk af gangen, hvilket holder læse gejsten oppe.

Udviklingen af Reeds karakter fandt jeg meget interessant, eftersom jeg efterlod bog 1 med følelse af vrede rettet mod ham. Han gik også fra at være et røvhul, til rent faktisk at vise følelser og jeg synes det var rart at se denne nye side af ham, men også at læse fra Ellas synsvinkel og se hendes opfattelse af situationen og denne “nye” Reed. Også forholdet mellem brødrene, og hvordan Reed ser og oplever de andre var meget fedt at læse om, da man fra Ellas synsvinkel altid har den opfattelse af, at brødrene er stærke og altid står sammen. For mig, smuldrede denne forestilling ret hurtigt, indtil et stærkere bånd igen blev bygget op. Jeg er bare meget begejstrede for Royal brødrene – let’s be honest.

fullsizeoutput_775

Dog blev jeg smule træt af de mange gentagelser af ‘jeg kan ikke tilgive dig – men jeg har lyst til dig – men jeg må ikke give efter – men nu gør jeg det lidt alligevel’ fra Ellas side, og jeg ved godt, at det er for at få det hele til at blive mere intenst, men når forfatteren bruger samme vendinger og udtryk for at beskrive denne “hjerteskærende situation”, så bliver det lidt for ens. Det blandet sammen med, at den til tider var en smule kedelig, er grunden til at den ikke får 5 stjerner, men “kun” 4. Men forstå mig ret, dette er stadig en formidabel bog!

Det jeg elsker allermest ved den her serie er hvordan den overrasker! Jeg plejer normalt at være utrolig god til at gennemskue karakterer og handlingsforløb, sådan jeg kan forudse hvad der vil ske, men sådan var det slet ikke med denne bog, eller dens forløber! Jeg sidder ved hvert plot twist med åben mund hvorfra ordet ‘WHAT?!’ kommer ud, for jeg havde ikke engang set et plot twist komme!

fullsizeoutput_791

De sidste 50 sider had me SHOOOOOK og jeg glæder mig SÅ meget til, jeg kan komme i gang med 3’eren: ‘Løgnenes Palads’. AH! Allerede titlen gør mig spændt!
Tusind tak til Flamingo for eksemplaret af bogen!

Mere om bogen
Køb den her: https://flamingobooks.dk/products/askeprinsen-royals-2 
Se min video anmeldelse: https://www.youtube.com/watch?v=MdR9DHOeSAE

Find Flamingo
Instagram: https://www.instagram.com/flamingobooks/?hl=da
Facebook: https://www.facebook.com/flamingobooks/?fref=ts
Hjemmeside: https://flamingobooks.dk/

Skrevet af Josefine

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s