“Mirror Mirror” af Cara Delevingne

 

Naomi, Leo, Red og Rose er det fire medlemmer, der udgør bandet “Mirror Mirror”, der startede ud med at være et skoleprojekt til at blive en hobby. Som bandet får flere og flere fans, jo federe bliver det også for den lille gruppe. Men en dag forsvinder Naomi uden nogen form for forklaring, og da hendes krop, forslået og døden nær, bliver fundet i Themsen et par uger efter, begynder tankerne og teorierne at tage over. For hvad er der sket med Naomi? Hvor har hun været? Og vil hun mon vågne fra sin koma?


Titel: Mirror Mirror
Originaltitel: Mirror Mirror
Forfatter: Cara Delevingne (med Rowan Coleman)
Serie: Stand alone
Forlag: Politikens Forlag
Sprog: Dansk (org. Engelsk)
Udgivelsesår: 2017
Antal sider: 382
Antal stjerner: 1/5

Denne bog var tilsendt som et anmeldereksemplar fra forlaget.

 

Dette var virkelig ikke en historie for mig. Den havde mange mangler og generelt ikke noget jeg kunne lide. Plottet var meget interessant, men udførelsen gjorde intet godt for det. Karakterene var ikke særlig relaterbare og det gjorde også at det hele føltes en smule ligegyldigt. Forfatterene gjorde intet for, at vi som læsere skulle gå op i hvad der var sket med Naomi, da vi ikke kom tæt nok på hende. For mig var hun bare en pige, med nogle venner, og nu lå hun i koma, og det var da selfølgelig synd for hende, men ikke mere end det. Jeg kendte hende ikke, og var derfor ligeglad med resten af historien.

Forfatterne har heller ikke været helt enige alle steder, for der var mange steder hvor karakterene og handlingen modsagde sig selv. Det går jeg i dyben med i min anmeldelse med spoilere, men her vil jeg holde det let, og dermed ikke sige mere.

Skurken var også meget… tam. Der var ingenting der pegede mod den person, til at være den, som havde begået handlingen mod Naomi, og derfor var dette også bare endnu en “nå,” afsløring. Sporene, som der var lagt ud for karakterene til at regne det ud, ja dem var der massere af. Og desværre var de inten for nemme eller for langt ude til, at historien blev troværdig.

Skrivestilen i bogen var ikke speciel – hverken god eller dårlig, bare “nå,”. Jeg ville ikke kunne læse et uddrag fra bogen og så sige “Det er Mirror Mirror.”, for den var så almindelig.

Alt i alt, var dette bare ikke en god læseoplevelse for mig. Der var meget der gik galt, og ikke noget der opvejede det negative, så derfor lander bogen på 1 stjerne.


Mange tak til Politikens Forlag, for at have tilsendt mig denne bog.

Nogle bøger rammer bare mere end andre, og denne var desværre ikke en af dem for mig, men hvis du kunne tænke dig at vide mere om Mirror Mirror, kan du det her:

Køb bogen: https://www.saxo.com/dk/mirror-mirror_cara-delevingne
Min video anmeldelse: KOMMER SNART

Følg Politikens Forlag
Facebook: https://www.facebook.com/politikensforlag/
Instagram: https://www.instagram.com/politikensforlag/
Hjemmeside: https://www.politikensforlag.dk/

 

Skrevet af Josefine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s