Min tur til Athen

Måske ved du det, måske gør du ikke, men i sidste uge var jeg i Grækenland (Athen for at være mere specifik) på studietur med min klasse. Derfor har jeg ikke lige haft tid til at skrive et indlæg, men jeg har tilgengæld fået taget en masse billeder og videoklip, som jeg har delt med jer på min Instagram (@josefine_may hvis du ikke har set det endnu 😉 ).

Turen var mega fed, og vi fik set så mange steder og kunstværker…. og så fik jeg den VILDESTE cæsar salat. Jeg var nødt til at komme tilbage om aftenen for at få den igen, haha!

IMG_1858.JPG

Jeg ville vildt gerne dele min video fra Grækenland med jer på min kanal, men fordi jeg har brugt en sang med copyright, så har YouTube blokeret den… Derfor har jeg været nødt til at uploade den på vimeo. Så hvis du skulle være interesseret i at se hvad min klasse og jeg har lavet den sidste uges tid, kan du se videoen her: https://vimeo.com/264880793 . Meget artsy as usual ahaha!

IMG_1938.JPG

En lille læse update er, at jeg stadig er igang med ‘Call Me By Your Name‘, som jeg er meget begejstret for, men den er nu ret langtrukken i sproget og forfatteren bruger en del ord, som jeg ikke kender. Gyldendals ordbog er seriøst blevet min nye bedste ven, haha! Jeg har ikke set filmen endnu, men regner kraftigt med at gøre det, når jeg engang er blevet færdig med bogen. Har du set filmen? Er den lige så god som bogen? Måske endda bedre?

Så det her var altså bare lige en mini update på hvad der er sket den sidste uges tid. Jeg håber din uge har været fed, og at vi læses ved 🙂

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s