Om os

Hvis du vil vide lidt mere om os – så kan du læse lidt her ♥

Vi er to bogelskende piger, begge 16 år gamle, der her på bloggen deler tanker og meninger om bøger, såvel som andre bog-relaterede ting.

Ja, vi er store fans af at læse, men vi synes også, der er noget fedt ved at dele det med andre. Det har vi også gjort før bloggen, på henholdsvis Instagram og YouTube. Men da vi er gode veninder, og faktisk har mødt hinanden pga. bøger, ville vi gerne tage det næste skridt SAMMEN og lave en blog (dog vil de fleste indlæg blive skrevet individuelt).

Scroll ned for at læse mere os

Josefine

DSC09659.JPG

Mit navn er Josefine, jeg er 16 år gammel og kommer fra en lille by i Thy. 

I min familie er vi meget kreative, inovative og har masser af fantasi. Jeg har altid været utrolig glad for at tegne, men er senere blevet afstattet med at skrive historier og læse.

Jeg bruger det meste af min tid på at skrive, og har skrevet en fanfiktion duologi “In Love With A Sugg”, som begge ligger på wattpad.com (mit yndlings website). Det at skrive betyder også meget for mig. Det er en måde for mig at vise min kreativitet til andre, og da jeg gerne vil være forfatter, når jeg bliver ældre, er det en god måde at øve sig på.

De bøger jeg for det meste beskæftiger mig med, er enten YA, sci-fi, fantasy eller contemporary bøger – meget basic, I know. Men nu er jeg også en person, der elsker Starbucks og siger “Oh my God” lidt for meget i løbet af en dag.

Kristine

DSC_0638.JPG

Mit navn er Kristine, jeg er 16 år gammel og bor i Aalborg.

Jeg har altid elsket historier, men det var dog først da YA- genren blev meget udbredt at jeg “sådan rigtigt” begyndte at blive bidt af bøger. Jeg vil sige at jeg læser alle genrer, men YA (contemporary, fantasy, sci-fi) har – og vil i lang tid endnu – altid være nummer 1.

Udover at læse har jeg ret så mange andre interesser. Jeg er især en kæmpe musik-junkie, og jeg både synger og spiller klaver i min fritid og har gjort det i mange år. Og det samme gælder dans. Jeg har gået til dans siden jeg var fire, og det er en rigtig stor del af den jeg er. Hvis du kender mig, ved du at jeg ikke går helt normalt når jeg har et trin på hjernen 🙂 Og ja… så går jeg faktisk også til ridning og arbejder som bogopsætter på et bibliotek.

Så nej, der ikke altid tid til at sætte sig ned og læse en bog, men jeg elsker det og gør det så tit som jeg nu kan (og har lyst).

Vi modtager gerne bøger fra forlag. Kontaktoplysninger findes i bunden.

Reklamer